Ny spiller signert – Fjellhammer

Ny spiller signert

Fjellhammers herrer får en ny spiller i stallen. Anton Karlsson kommer til Fjellhammer IL fra Grankulla IFK. 20 åringen er opprinnelig svensk og begynte sin håndballkarriere i IFK Hallsberg og Lugi. 


«Anton är en spännande linjespelare som skiljer sig från dom vi har. Styrkan hos Anton ligger i det offensiva spelet och jag tror han kan komma att överraska många», sier trener Kristian Bliznac. 

Anton som är fint skolad linjespelare har spelat i Lugis system som ung. Anton har också erfarenhet från Svenska Elitserien och svenska ungdomslandslag. Vi har följt Anton i ett år och tyckte det var dax för Anton att ta nästa steg och få chansen i REMA-1000 ligan. Vi är glada att Anton kommer till oss och önskar han välkommen.

Selv sier Anton dette om Fjellhammer IL:
Det kändes väldigt roligt att få chansen att spela i ett lag i Norges högsta liga. Väldigt spännande att få fortsätta min utveckling i Fjellhammer, känns som ett ungt hungrigt lag som gjort en imponerande resa genom serierna. Har bara hört gott om klubben och tränargänget av min käre vän Miro som jag spelade med i Finland. Just nu längtar man mycket efter att få spela handboll igen då det blev ett för snabbt slut på förra säsongen. Ser framemot flytten till Norge och ett nytt spännande handbolls äventyr där jag får ta ny kliv i min utveckling.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Fjellhammer IL, Anton!