Protector Forsikring er med oss videre – Fjellhammer

Protector Forsikring er med oss videre

Fjellhammer IL er stolte over å presentere at Protector Forsikring er med oss videre på reisen og opp i Rema1000-ligaen. Protector Forsikring er med som en av våre store samarbeidspartnere og er personlig sponsor for flere av de unge herrelagspillerne.

Gratulerer med opprykket til eliteserien – endelig er vi der vi hører hjemme igjen. «Toppen og bredden i norsk håndball». Vi er stolte sponsorer og samarbeidspartnere med Fjellhammer IL gjennom mange år. Årsaken til vårt utvidede engasjement de neste to år er at vi ønsker å støtte breddesiden til en av Norges største og beste junioravdelinger innen håndball i en tid som er spesielt krevende for idretten. Videre vil vi øke vår støtte til herrelaget og noen av de talentfulle ungdommer som har bidratt til opprykket for herrelaget. Lykke til når sesongen starter, forhåpentligvis over sommeren en gang. 

Med sportslig hilsen,
Sverre Bjerkeli
Adm. Direktør Protector Forsikring