Vi ønsker Marius Kleiven velkommen til herrelaget! – Fjellhammer

Vi ønsker Marius Kleiven velkommen til herrelaget!

Marius Kleiven er 28 år, bakspiller og har tidligere spilt for Gausdal HK, LFH09, Lillestrøm Topphåndball og Falk Horten.

Kristian og Michael har gjort en god jobb og jeg liker filosofien deres, den går godt i sammen med en ung, sulten gjeng. Gjengen imponerte meg forrige sesong, spesielt med få etablert et såpass godt forsvar med en så relativt ung tropp. Virka også som en fin gjeng sosialt, noe jeg har fått bekrefta siste ukene på trening. 
Så er det alltid artig å spille til mot de beste lagene i landet, det er jo det jeg har trena for siden jeg var guttunge. I tillegg valgte jeg Fjellhammer fordi jeg har kvaliteter som passer godt inn i laget og som skal bidra til at det skal bli et helvete å møte oss til høsten, sier Marius.

Jeg valgte Fjellhammer fordi jeg synes de har noe virkelig spennende på gang, sier Marius.

Vår herretrener Kristian sier: Marius är en lederfigur. Det var en typ av spelare som vi i ledarteamet tyckte att vi saknade en som alltid spelar med hjärtat utanför dräkten. En som går först ut när det är krig. En spelare du älskar att ha i ditt lag men som du hatar att möta. Vi har också märkt efter denna korta tid med Marius att han höjer nivån på träningarna. Det är alltid 100% och en kille som ställer krav på sina lagkamrater. Vi är väldigt glada att Marius valde oss och vi hälsar han välkommen till FIL.

Velkommen Marius!