Forlenger kontrakten og blir med i Rema1000-ligaen! – Fjellhammer

Forlenger kontrakten og blir med i Rema1000-ligaen!

Flere av våre egne spillere forlenger kontrakten på herrelaget. Herman Schultz, Arya Sadeghi Nejad Talooky og Per Olav Røhmer er med videre og skal spille i Rema1000-ligaen sesongen 2020/2021. 

Linjespiller Per Olav Røhmer debuterte på Fjellhammer A-lag i 2012 og har siden den gang spilt over 100 kamper og satt over 350 mål i nettet med grønn drakt og FIL-logo på brystet. En rutinert spiller blir med inn i Rema1000-ligaen.

Per Olav Røhmer. Foto: Arild Hagen

Arya Sadeghi Nejad Talooky, en av våre målvakter, er også med videre noe vi gleder oss veldig til! Siden han debuterte på Fjellhammer herrer i november i 2016, den gang i 2.divisjon, har spilt over 50 kamper i buret.

Arya Sadeghi Nejad Talooky. Foto: Arild Hagen

Herman Schultz er en spiller som er tatt opp fra egne rekker og en ekte Fjellhammerspiller med grønt hjerte. Som 8-åring begynte han med håndball i Fjellhammer og har hele sin karriere vært i klubben. I 2017 debuterte han på Fjellhammers A-lag og har fått mer og mer spilletid de siste sesongene. Herman er også personlig sponset av Svea. Vi gleder oss til å se bakspilleren også i Rema1000-ligaen.

Herman Schultz. Foto: Arild Hagen