Ny spiller i stallen! – Fjellhammer

Ny spiller i stallen!

Vi ønsker Sondre Gjerdalen til klubben og Herrenes A-lag!

Fjellhammers herrelag har knyttet til seg enda en ny spiller og det er en glede å presentere Sondre som ny spiller i FIL.
Sondre har tidligere spilt i Storhamar, fra miniputt til 2.div, og én sesong for LFH09 før han nå trekker på seg den grønne trøya.

Selv sier Sondre: Jeg har valgt å spille for FIL fordi jeg synes det virker som en klubb og et lag med ambisjoner som passer meg, i tillegg til at jeg har fått et veldig godt inntrykk av spillergruppa og trenerteamet. Jeg er overbevist om at vi kan etablere oss i eliteserien, og gleder meg til å bidra med det, samtidig som jeg kan fortsette å utvikle meg som spiller. Jeg tror det vil bli en spennende og innholdsrik sesong, og ser veldig frem imot å komme igang med gjengen. 

Ännu en ung kille som vi har stor tro ska ta nya steg i sin utveckling hos oss. Sondre är en stor och stark spelare som är god bägge vägar i banan men där den stora styrkan per idag ligger i försvaret. Dessutom är har Sondre en bra personlighet som kommer passa bra in i gruppen. Önskar Sondre välkommen till oss. Ska bli spännande att se hur han utvecklas hos oss sier Kristian Bliznac

Velkommen Sondre!