Stian Christiansen signere for herrelaget – Fjellhammer

Stian Christiansen signere for herrelaget

Tidligere, Gjøvik hk, Storhamar og Sandnes-spiller Stian Christiansen signerer for herrelaget!

I Stian får vi en väldigt spännande spelare. Både jag och Michael har länge haft ett gott öga till Stian och hans spännande egenskaper som handbollspelare. Han har en X-faktor i sitt hoppskott. Vi i tränar teamet hoppas att vi kan få ut den potentialen som finns där tillsammans med Stian. En ambitiös och bra grabb får vi också. Vi glädjer oss till att få Stian in i gruppen och önskar han välkommen till FIL sier Kristian Bliznac

Det er en glede å ønske unge og ambisiøse Stian til klubben!

Selv sier Stian:
Jeg har valgt å gå til fil siden jeg har fått et godt inntrykk av klubben og har tro på det de driver med. Derfor tenker jeg at dette er et fint sted å spille på et godt lag i utvikling hvor jeg også og kan utvikle meg videre som håndballspiller. Så her gleder jeg med til å bidra på laget og komme i gang med kamper! 

Ønsk han velkommen!