Eirik Hybertsen vender hjem til Fjellhammer! – Fjellhammer

Eirik Hybertsen vender hjem til Fjellhammer!

Tidligere FIL gutt Eirik Hybertsen vender hjem til Fjellhammer etter noe år ute i henholdsvis LTH, Haslum og Runar der han avsluttet i år med 7 plass på toppscorerlista i REMA 1000 serien med 105 mål.

När vi fick veta att Eirik sökte sig närmare Oslo så var det en självklarhet för oss att försöka få hem en Fjellhammergutt. Han har redan klubbens DNA. I Eirik får vi mycket som vårt unga lag kommer att må bra av. Vi får en av elitseriens bästa vänsterkanter, vi får en notorisk målskytt, erfarenhet trots sin unga ålder och en väldigt fin människa som kommer passa perfekt in hos oss.

Jag glädjer mig till att få börja jobba med Eirik och hjälpa han att fortsätta utvecklas och uppnå dom målen vi har satt tillsammans, sier Kristian Bliznac.

Selv sier Eirik:
Jeg hadde en fin tid i Fjellhammer sist jeg var i klubben og jeg har fulgt med på Fjellhammer sin opptur denne sesongen, sett hva Kristian har fått til med laget og har stor tro på at vi skal kunne etablere oss i Eliteserien. 

Tiden i FIL modnet meg som spiller og klargjorde meg for topphåndball. På mange måter blir dette også som å komme hjem også sportslig. Jeg hadde mange fine år i barnehåndballen i Fet IL, hvor jeg spilte både på G95 og G96 i 2012 var vi i G96 det eldste laget i Fet. For å få videre utvikling, valgte hele laget å gå til Fjellhammer. Her spilte jeg på G95 og G96 samt i 2. div og 1. div. Min største opplevelse her var nok å vinne Landsserien for gutter 18 (Lerøy) i 2014.

Nå er jeg klar for å bidra til at FIL etablerer seg i eliteserien. Jeg har virkelig tro på at vi skal klare å stabilisere oss i Eliteserien og har virkelig sansen for Kristian som trener.
Jeg har også etter hvert bygget meg opp en ganske god erfaring og håper at jeg kan hjelpe til med å dra laget videre. Jeg vil selv mye på banen og håper at jeg kan gå foran med treningsiver og god treningskultur. Nå blir det slutt på ukependlingen til Sandefjord og jeg kan flytte inn i leiligheten min på Oppsal sammen med min kjæreste Guro.

Dette er et prosjekt jeg har veldig stor tro på og noe jeg vil være en del av. Jeg gleder meg utrolig mye til vi kan komme i gang med trening og spille kamper igjen. 
Jeg gleder meg til å se alle fjellhammerfans i en fullsatt Lørenskoghall til høsten! 

Ønsk han velkommen!