Eliteauksjonen 2020 – Fjellhammer

Eliteauksjonen 2020

FIL hjelper deg!

Denne gangen kan du by på tjenester som dame- og herrelaget, og styret tilbyr. Både private og bedrifter kan by på tjenestene. For å by på tjenestene, sjekk ut vår facebookside og legg inn kommentar på den enkelte gruppa du ønsker å by på. Minstebud er kr 2000,-. Auksjonen varer frem til 1. juni, så her er det førstemann til mølla!

BUDENE HAR BEGYNT Å KOMME INN, MEN FLERE GRUPPER STÅR KLARE TIL Å BIDRA!
By på de ulike gruppene og få en knippe spreke håndballspillere til å hjelpe deg med alt fra maling, plenklipp, bilvask eller flytting! Husk at både private og bedrifter kan by på gruppene. Gruppe 1, 2, 4 og 8 er ledige og uten bud. Mange arbeidslag å by på folkens!

Hvordan byr jeg på gruppene?
Gå inn på Fjellhammer ILs facebookside. Finn bilde av den gruppa du ønsker å legge inn bud på og kommenter bildet. Etter 1. juni publiserer vi hvem som har vunnet budrundene på de ulike gruppene.