Robert Hedin klar som ny hovedtrener! – Fjellhammer

Robert Hedin klar som ny hovedtrener!

Fjellhammer il henter Robert Hedin til Lørenskoghallen!

Trenerutvalget nedsatt av styret bestående av Sverre Bjerkeli, Rita Fjørtoft, Morten Halvorsen, Renate Hedenstad og Dag Vidar Jonassen har siden tidlig desember jobbet med å finne den rette kandidaten som skal ta Fjellhammer sine herrer de neste stegene.

Etter nøye sondering, diskusjoner og intervjuer har vi landet på en ikke ukjent trenerprofil med lang «track record» både som spiller og trener:
Robert Hedin. Hans siste klubb i Rema 1000 var Nøtterøy og han er for tiden engasjert som hovedtrener for USA. I tillegg har han en imponerende spiller og trener CV fra 8 land samt har nesten 200 landskaper for Sverige i «gullalderen» med EM gull, OL og VM sølv for å nevne noe. Ei er det heller en hemmelighet at han trente det norske herrelandslaget fra 2008-2014!

Selv sier Robert: Fjellhammer er en klubb som har bra inntrykk på meg og har fortsatt mye potensiale. Vi skal arbeide mot toppen sammen og det gleder jeg meg til!

Vi ønsker Robert velkommen til Fjellhammer og kom gjerne bort og hils på han når han møter opp i hallen i slutten av januar etter mesterskapet er ferdig.

Mer informasjon: Kontakt: Einar S Karlsen (Styreleder Fjellhammer) 92650506

Robert Hedin er ny hovedtrener for herrelaget!