Anne Mathisen går (igjen) over i pensjonistenes rekker. – Fjellhammer

Anne Mathisen går (igjen) over i pensjonistenes rekker.

Som mange av dere vet så gikk Anne av med pensjon for et drøyt år siden, men takket ja til å jobbe litt ekstra for å bidra med sin kompetanse og erfarenhet litt til.  Men nå er det slutt og Anne kan tre velfortjent inn som pensjonist etter over 30 år i klubben der hun har væt med på en eventyrlig reise med mange år som eneste i administrasjonen.  Anne er og har vært et leksikon og har hatt stålkontroll på alle medlemmer og sett nye generasjoner komme og gå. Hun har ført inn over 10 000 håndballspillere opp igjennom årene og man kan trygt si at alle kjenner Anne og er høyt verdsatt av alle gamle og nye medlemmer.

Anne startet sin reise i klubben med at Kåre var aktiv spiller samt at sønnen Atle begynte å spille håndball. Selv om begge gutta ga seg på parketten så ble Anne med videre. Dog har Kåre vært en høyt verdsatt frivillig opp igjennom årene i diverse verv så man kan trygt si at begge to har bidratt enorm for klubben.


Vi ønsker begge to en fin pensjonisttid sammen. Det er vel fortjent!

Caroline Olsen Grotle tar over mange av Anne sine arbeidsoppgaver og har allerede jobbet sammen med Anne siden 01.10.2023. Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med Caroline.